НОВИНИ

Разбиха нарколаборатория в село край Раднево

Нарколаборатория за производство на дрога разкриха при специализирана операция служители на сектор "Борба с организираната престъпност" в Стара Загора, съвместно със свои колеги от Сливен, Пловдив и Хасково.

bnt avatar logo
от БНТ
19:48, 19.03.2016
9722
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Модерно оборудваната лаборатория е разкрита в къща в радневското село Сърнево. Иззети са различни по вид и количество наркотици, за които се смята, че са пласирани основно на територията на Раднево и Стара Загора. Всички участници в престъпната схема са криминално проявени, а работата на разследването продължава под наблюдение на Специализираната прокуратура.


;
Росица Славова - прокурор Специализирана прокуратура: "Бяха извършени претърсвания и изземвания на множество адреси в град Стара Загора, град Раднево, село Сърнево и село Трояново, като бяха задържани 8 лица. По време на претърсванията и изземванията са иззети различен вид наркотични вещества".
Ивайло Димов - началник сектор БОП, Стара Загора: "Групата е наблюдавана от 2015 година, за този период до момента е хваната в момент, в който е заредена и подготвяна за последващо производство на ПИКО и в момент точно след осъществена сделка за наркоразпространение".
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Опасно свлачище руши къщи в Пелатиково
Опасно свлачище руши къщи в Пелатиково
Намериха и двете черни кутии на катастрофиралия самолет
Намериха и двете черни кутии на катастрофиралия самолет