НОВИНИ

​Разкриха убийството в Нареченски бани​

Убийството на столичния бизнесмен Венцислав Маринов е разкрито. Той е бил съдружник в заведение в Нареченски бани. Двамата негови бизнес партньори са обвинени като извършители на тежкото престъпление. Подробности от разследването съобщиха днес прокуратурата и полицията в Пловдив, като основната версия е неуредени бизнес отношения.

БНТ2-Пловдив
от БНТ2-Пловдив Димитър Димитров
19:45, 28.03.2018
Чете се за: 00:45 мин.
У нас

Скандал за откраднати пари от оборота прераснал в юмручен бой между съдружниците Венцислав Маринов и Севдалин Буюклиев. В него се включил и 26-годишният Марин Буюклиев. Баща и син преодолели съпротивата на Маринов, а след това завършили нападението с жестоки удари, с твърд предмет.

Заподозрените за убийството направили опити да прикрият следите. Сложили тялото в бидон и завързали към него метален капак и го потопили в река Чепеларска. При следствен експеримент сина на Севдалин посочил и точното място близо до пътя за Смолян.

След признанията на Марин разследващите намират тялото на бизнесмена под мост край Нареченски бани.

Атанас Илков, директор на ОД на МВР - Пловдив: С помощта на колеги от Пожарна и аварийна безопасност беше изваден трупът на убития, който беше обвит с различен по вид материали.

Камера с видео запис от побоя е помогнала на разследващите при разкриването на престъплението. Тя била захвърлена, но близки на Венцислав я открили и предали за разкодиране.

Румен Попов, окръжен прокурор: Там където е стояла, мястото е било замазано със строителни материали, за да няма следа къде се е намирала и роднините на практика я намират не в самото заведение, а в стопанска пристройка или двор.

Севдалин и Марин Буюклиеви са задържани за 72 часа с обвинение в умишлено убийство. За това престъпление всеки от тях може да получи присъда от 10 до 20 години затвор.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Земеделци подготвят протест на 3 април заради законопроекта за горивата
Земеделци подготвят протест на 3 април заради законопроекта за горивата
Камен Златков спечели слалома за купа "Пирин"
Камен Златков спечели слалома за купа "Пирин"