НОВИНИ

Разкриха защо кралица ​Елизабет Втора се облича с ярки цветове

Британската кралица често се повява с ярки тоалети, мака да се придържа към консервативен стил на обличане. Тя слага дрехи с цикламен, лимонено-жълт, ярко-зелен, кралско-син и други пъстри цветове. Мнозина се питат защо тя залага на такива багри и нюанси.

bnt avatar logo
от БГНЕС
13:51, 10.08.2017
6804
Чете се за: 00:28 мин.
Още
разкриха кралица ​елизабет втора облича ярки цветове

Е, отговорът на този въпрос вече е известен. Той дойде от снаха ѝ Софи или графинята на Уесекс, която е съпруга на най-малкия син на кралицата принц Едуард. И така кралският избор се дължи не само на личните предпочитания, но и за да бъде забелязана Елизабет Втора от хората.

Когато кралицата се появява на обществени мероприятия, често множеството, което иска да я види, се проточва на десетки метри. Обличайки се с ярки цветовете, кралицата дава възможност на всеки да бъде видяна отдалеч или да забелязано по-отблизо дори копчето на палтото ѝ, за да каже човекът от тълпата след време, че е видял самата Елизабет Втора – най-дълго управлявалата кралица в света.

Това Софи разкри за документалния филм "The Queen At 90". Той е посветен на най-значимите събития в живота на британската монархия през 65-те години управление на Елизабет Втора.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Голям горски пожар бушува край Прилеп
Голям горски пожар бушува край Прилеп
Горещото време повиши потреблението на ток в страната
Горещото време повиши потреблението на ток в страната