НОВИНИ

"Референдум": Как трябва да се развиват отношенията ни с Турция?

"Как трябва да се развиват нашите отношения с южната ни съседка?" - това беше основният въпрос, който беше дискутиран в студиото на "Референдум" тази вечер. Според данните на "Алфа Рисърч" 64,5% от българите смятат, че отношенията между България и Турция не трябва да се променят. По темата дискутираха Любомир Кючуков, Мартин Табаков, Милен Керемедчиев, Йордан Божилов и Явор Сидеров.

референдум развиват отношенията турция
bnt avatar logo
от БНТ
22:10, 02.04.2019
Чете се за: 00:19 мин.
У нас

Според проучването на "Алфа Рисърч" 64,5% от българите смятат, че отношенията на България с Турция трябва да продължат да се развиват както досега. 23,1% са на мнение, че те трябва да бъдат ограничени, а 10,3%, че отношенията между двете държави трябва да се задълбочат повече. Без мнение са 2,1% от анкетираните.

В разговора в студиото участие взеха Любомир Кючуков, директор на Института за икономика и международни отношения, Мартин Табаков, председател на Института за дясна политика, Милен Керемедчиев, бивш заместник-министър на външните работи, Йордан Божилов, председател на Софийския форум за сигурност и политическия анализатор Явор Сидеров.

Цялата дискусия гледайте ТУК!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът на Алжир подаде оставка
Президентът на Алжир подаде оставка
Ученици от столични училища се срещнаха с крачещия робот Голямата стъпка
Ученици от столични училища се срещнаха с крачещия робот "Голямата стъпка"