COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Решават бъдещето на "Обединени патриоти" на коалиционен съвет

Бъдещето на коалицията "Обединени патриоти" ще бъде решено на коалиционен съвет, обяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Не се знае обаче кога ще бъде свикан той. Отношенията между ВМРО, НФСБ и Атака се усложниха по време на предизборната кампания за европейските избори. Днес в парламента от ВМРО и НФСБ не пожелаха да коментират дали трите партии ще останат заедно. Лидерът на Атака Волен Сидеров не застана пред камерите.

от Вера Александрова
18:34, 29.05.2019
Чете се за: 00:24 мин.
У нас
Искрен Веселинов - ВМРО: Всяко събиране на коалиционния съвет е добро дошло-всъщност тази институция на коалицията не функционира както е известно, въпреки многократните опити на ВМРО да събираме този орган, всъщност на коалицията. Въпросът е доколко коалицията съществува, защото изявленията и кампанията, която беше проведена от един от участниците в коалицията и съответно в изборния процес ни дава основание, ние се чудим имаме ли партньор или нямаме или имаме противник. - Г-н Сидеров ли имате предвид? - За това става въпрос.
Валери Симеонов - НФСБ: Няма да коментирам моите партньори, така както не съм ги коментирал вече 3 години, две години и половина. Не съм го правил, няма и да го правя, нашите отношения ще си ги коментираме в коалиционен формат.
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Драгомир Стойнев: Нинова трябва да бъде по-дипломатична и да се търси диалог
Драгомир Стойнев: Нинова трябва да бъде по-дипломатична и да се търси диалог
ДРУГИТЕ новини: Арни рапира
ДРУГИТЕ новини: Арни рапира