НОВИНИ

Ризата на Ел Чапо стана хит в САЩ

Нова модна тенденция в ризите се появи в САЩ покрай новините около залавянето на най-издирвания наркобос в света. Повод за това е снимка на Хоакин Гусман - Ел Чапо с американския актьор Шон Пен, който взе от него интервю малко преди залавянето му.

Цветелина Йорданова
от Цветелина Йорданова
17:17, 13.01.2016
5740
Чете се за: 00:27 мин.
Още

Единственото нагледно свидетелство за тайната среща на Шон Пен с Ел Чапо снимка, публикувана наред с интервюто в списание "Ролинг Стоун". Изненадващо веселата риза с индийски десен на мексиканския наркобарон стана хит в историята с дългото издирване и драматичното му залавяне на 8 януари.

Ризите се разграбват като топъл хляб в американските магазини, а големият печеливш е калифорнийската компания, която произвежда тези ризи. След като търсенето им скочи и запасите започнаха да се изчерпват, компанията сложи на уебсайта си снимката на Ел Чапо и Шон Пен с надпис "Търси се".

Американските власти имат силно желание да видят на живо притежателя на шарената риза. Те поискаха екстрадиране на боса на наркокартела Синалоа, който е обвинен за редица престъпления в САЩ, сред които вкарване на стотици тонове наркотици през границата с Мексико.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът връчва награди на деца
Президентът връчва награди на деца
Новините в 100 секунди
Новините в 100 секунди