НОВИНИ

Рокери от цяла Североизточна България откриват мотосезона във Варна

Рокери от Варна и от цяла Североизточна България се събраха пред катедралния храм в града за откриването на мотосезона. По традиция любителите на моторите преминават по централните варненски улици, след което се отправят към курорта "Камчия".

bnt avatar logo
от БНТ
12:20, 06.04.2019 (обновена)
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

За "Мотосезон 2019" мотористите си пожелаха вятър в косите и по-голяма толерантност, за да се намалят катастрофите и жертвите на пътя.


Десислава Николова: Ние не сме врагове, аз също карам и кола, също така съм и пешеходец, и се старая да спазвам правилата за движение. Моля ви бъдете толерантни, не ни мразете, ние сме част от вас.
Ивелин Иванов: Ние сме много толерантни, особено ние, членовете на клубовете. За свободните мотористи не носим отговорност, в никакъв случай.
Велислава Николова: Бъдете по - толерантни, оглеждайте се в огледалата, пазете моториста! Не сме донори!
;

И в Русе се стекоха стотици любители на високите скорости. Сборният пункт в квартал "Здравец" събра рокери от четирите русенски клуба. Те организираха шествие по улиците, а след това се отправиха към Ивановските скални църкви.

Според мотоветерана Ангел Петров, мотористите са едни от най-съвестните шофьори и е мит, че точно те са най-безотговорните на пътя.

Ангел Петров- член на Клуб "Lowlanders"- Русе: Не гледайте на нас като на някаква заплаха по пътищата, а просто мислете, че и ние имаме при кого да се върнем, след всяко едно такова каране.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гигантски панди пристигнаха в кутии от Китай в Дания
Гигантски панди пристигнаха в кутии от Китай в Дания
Започва пролетният залесителен сезон в новата гора на София край Суходол
Започва пролетният залесителен сезон в новата гора на София край Суходол