НОВИНИ

Русия и САЩ трябва да градят мостове по темата Сирия

В Москва могат да се чуят аргументи, че Русия притежава различни геополитически козове, с които може да бъде интересна на Тръмп. И Крим, и Украйна вероятно ще бъдат едни от козовете, които Москва ще предложи на Крим. Западните Балкани също могат да влязат в списъка с интересни теми за разговор между Москва и Вашингтон. Това коментира кореспондентът на БНР Николай Кръстев, въз основа на различните гледни точки на анализаторите.

bnt avatar logo
от Николай Кръстев - кор. на БНР
19:55, 20.01.2017
Чете се за: 00:23 мин.
По света

Според него засега Русия и САЩ трябва да градят мостове по темата Сирия, защото с досегашната администрация такива мостове е нямало. При всички положения Сирия ще бъде много сериозен крайъгълен камък в руско-американските отношения, смята Кръстев.

Прави впечатление, че нито веднъж не чухме ясна позиция по отношение на това, което се случва в Източна Украйна или пък анексията на Крим. И Крим, и Украйна вероятно ще бъдат едни от козовете, които Москва ще предложи на Крим. И Западните Балкани могат да влязат в този лист с интересни теми за разговор между Москва и Вашингтон, прогнозира още Кръстев.


Гледайте целия разговор с Николай Кръстев във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Законопроект за чистотата на българския език предизвика полюсни реакции
Законопроект за чистотата на българския език предизвика полюсни реакции
Шивачки не могат да отидат на работа заради непочистени пътища
Шивачки не могат да отидат на работа заради непочистени пътища