НОВИНИ

Самотна майка от Смолян има нужда от помощ

Самотна майка от Смолян страда от рядко автоимунно заболяване. Младата жена се нуждае спешно от изследвания и лечение в чужбина, за които няма средства.

bnt avatar logo
от Величка Петкова
10:23, 01.07.2016
9302
Чете се за: 00:46 мин.
У нас

Гергана Павлова сама отглежда 11 годишната си дъщеричка Джулия. Доскоро работела като счетоводител, но преди четири месеца я сполетяла болестта.

Гергана Павлова:
Прогресивно се рушат тези хрущяли в организма, като при мен засегна и носа, тъй като ми се счупи от съвсем лек натиск, не знам оттук нататък какво ме чака, защото и ушите, може да си загубиш слуха, клапите на сърцето много често засягало.

Младата жена е постоянно със силни болки, за които медикаментите вече не помагат. Ако не се лекува, прогнозата не е добра - между десет месеца и пет години живот. Надежда ѝ дали от клиника в Германия. За изследванията обаче са нужни средства.

Гергана Павлова:
4 хиляди и 500 евро без такси за престой, без лекарствата които са необходими, лечението ще е съвсем отделно и така нататъка и за нас тази сума е непосилна, защото аз вече съм нетрудоспособна".

Въпреки това самотната майка е решена да се бори за здравето си.

Гергана Павлова:
Аз не мога на 33 години да си позволя да се оставя за, най-вече заради Джулия, защото тя има нужда от мене, в нашия случай ние сме само двете сами, ако мен ме няма, какво става с нея.

Гергана казва, че и най-малката помощ означава много за нея и дъщеричката ѝ.

Aко желаете да помогнете на Гергана Павлова, може да се свържете с нея на телефон 0894 321021
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Търсят животни за зоопарка в Пловдив
Търсят животни за зоопарка в Пловдив
Откриват Фестивала на пясъчните скулптури в Бургас
Откриват Фестивала на пясъчните скулптури в Бургас