COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

​СДВР предприема мерки за охрана на реда заради мача между ЦСКА и Левски утре

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящата футболна среща от турнира "Купа България" между отборите на ПФК "ЦСКА" и ПФК "Левски" утре от 18 часа на Националния стадион, съобщиха от МВР.

от БТА
10:16, 10.04.2018
Чете се за: 00:39 мин.
У нас
​сдвр предприема мерки охрана реда заради мача цска левски

Преди, по време и след провеждането на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града. На изградени контролно - пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

Планирани са стриктни действия за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/. Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

За да бъде избегнато струпване, СДВР приканва зрителите да се възползват от по- ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 16 часа.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Български пелин се налага успешно на румънския пазар
Български пелин се налага успешно на румънския пазар
Психиатричният център в Русе получи отказ за проекта си за социално предприятие
Психиатричният център в Русе получи отказ за проекта си за социално предприятие