НОВИНИ

След 15 години раздяла - Ал Бано и Ромина Пауър пеят в "Арена Армеец"

Ал Бано и Ромина Пауър са отново заедно в София. Най-известният италиански дует в света се събра след десетилетия на раздяла, тази вечер е техният първи общ концерт у нас от 1984 година, насам. Преди тях на сцената в "Арена Армеец",ще излязат и техните приятели от "Тоника СВ".

Благой Цицелков
от Благой Цицелков Оператор: Борислава Стефанова
17:35, 16.12.2015
6081
Чете се за: 01:01 мин.
Още

Ивайло e може би най-големият фен на Ал Бано и Ромина Пауър.Запознат е с всяка подробност от техния живот, а най-съкровената му мечта е да се снима с Ромина. Ивайло е наш колега и всеки ден придава завършен вид на визията на водещи и репортери. Днес обаче го освободихме от работа. И отидохме в хотела на звездите, за да ги види отблизо за първи път.

Ивайло Андреев - Благодарение на БНТ, когато излъчваше всяка година фестивала Сан Ремо, съвсем случайно аз хванах тяхното участие през 1989-а година. И тогава те ме плениха.

Ал Бано пристигна навреме за обявената за 12 часа пресконференция. Но без Ромина.

Май сте свикнал да чакате Ромина?
Ал Бано Каризи: Трябва да знаете, че светът на жените изисква много време. И търпение от страна на мъжете. Не са като при нас, пантолон, сако и шал и да са готови да излязат. Жената трябва да се облича винаги като кралица!

Кралицата на Ал Бано закъсня 15-ина минути. Ръкуваха се като стари приятели. От голямата им любов са останали само спомени, които пазят ревниво. За това са забранени всякакви лични въпроси към тях. Все пак, Ромина разказа как предложила брак на Ал Бано.

Ромина: Просто имах срамежлив мъж до себе си. Отидох и купих два пръстена. Стурваха около 5 евро тогава, но това не беше важно.
Ал Бано: Стойността не се измерва в пари, духовното е важно.

Ние искаме да Ви представим най-големият Ви фен, човека който най-много Ви чакаше тук в България. Това е Ивайло. Той има най-точните въпроси. Много по точни от нас журналистите, но Ивайло е скромен:

- Ще чакаме нови песни, и само една молба имам - за обща снимка. Това е, - казва той.

Две легенди отново заедно в София. И една сбъдната мечта. На един ревностен техен почитател.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дебатът на републиканците
Дебатът на републиканците
Новините в 100 секунди
Новините в 100 секунди