НОВИНИ

След среща с премиера Борисов: Без винетки по Северната скоростна тангента

Първо правителствено заседание за новата година се проведе в Министерския съвет. Премиерът Бойко Борисов се похвали с рекордни приходи в държавната хазна. Подробностите вижте от прякото включване на репортера Александър Марков.

Александър Марков
от Александър Марков
12:06, 02.01.2019
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

След първото за годината правителствено заседание, премиерът Бойко Борисов се срещна с председателя на Пътната агенция Светослав Глосов, министърът на регионалното развитие Петя Аврамова, финансовият министър Владислав Горанов и екип от експерти. Взето е решение и преминаването по Северната скоростна тангента да е без винетка.

Бойко Борисов, премиер на България: Нищо няма да се променя от това, което е било миналата година, разпоредил съм на министерството и на АПИ. Да си преправят плановете и така, както досега са отчитали винетната система, така и да продължат.

По време на правителственото заседание, премиерът Борисов поздрави министрите за настъпването на Новата година и отчете рекордните приходи в хазната за миналата.

Бойко Борисов, премиер на България: Честита Коледа, честита Нова година на всички! Отчетохме сега на съвещанието рекордни приходи. Така, че да вложим усилия. На първо място - образованието, така както сме говорили, здравеопазването, иновациите, технологиите. Имате един план за съкращаване на администрацията. Така,че това, което вицепремиерът Дончев ви е казал го привеждайте в необходимия вид.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Защо системата  Бонус - малус не проработи в България
Защо системата "Бонус - малус" не проработи в България
Шестима души загинаха след ж.п. катастрофа в Дания
Шестима души загинаха след ж.п. катастрофа в Дания