НОВИНИ

София Борисова представи колекция висша мода "Еmotion"

София Борисова представи своята последна колекция висша мода – “Emotion” – 2018. Наскоро популярната българска дизайнерка се завърна от Италия, която несъмнено е оставила своята следа в моделите й.

Андреа Драганова
от Андреа Драганова
07:40, 27.02.2017
Чете се за: 00:49 мин.
Още

Новата колекция на София Борисова пресъздава образа на модерната романтична жена, която държи на изискания стил и е винаги бляскава, изтънчена и неповторима. Ефирни рокли, вдъхновени от световната висша мода, както и тоалети, подчертаващи ултраженските форми приковаха погледите на публиката.

София Борисова - дизайнер: Колекцията се казва "Emotion", тъй като в нея наистина има страшно много емоция, която аз съм дала. Естествено е вдъхновена от моите последни ревюта в Италия на седмицата на висшата мода и част от колекцията ще бъде представена и в Париж!

Както винаги дизайнерката залага на естествените материи шифон, коприна, тафта, финия копринен тюл с бродерии, 3D дантелите.С колекция Emotion тя потапя дамите в един разкошен свят и сбъдва тяхната мечтана визия. Особено впечатляващи са дълбоките деколтета, голите рамене, ефектните гърбове и сексапилните цепки на вечерните рокли. Панталоните и гащеризоните са шик. Те са изработени от коприна и сатен, ефектно декорирани с кристали.

София Борисова - дизайнер: Емоцията, която изпитах е от материите, с които работя, защото с тях работят световни имена в модата и аз съм горда, че тази вечер мога да покажа на българската публика една наистина пъстра феерия от тоалети и от приказни материи!

Сватбените рокли в колекцията са комбинация от светло злато с екрю. Стъклено розовото и шампанското напълно изместват класическото бяло. Роклите се усещат като втора кожа леки и удобни, а в същото време богати на дантели и визуално обемни.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Столична община се опитва да помага на тези, които имат нужда от личен асистент
Столична община се опитва да помага на тези, които имат нужда от личен асистент
Болница за плюшени мечета за седма поредна година в България
"Болница за плюшени мечета" за седма поредна година в България