НОВИНИ

Състоянието на 14-годишното момче, блъснато от кола на НСО, остава тежко

Говорителят на УМБАЛ "Св. Анна" Антон Луков каза пред БНТ, че 14-годишното момче, което беше блъснато от автомобил на НСО, е с черепно-мозъчна лицева травма и счупена лява ръка. Освен това има гръдно-коремна травма с контузия на бял дроб и състоянието му е тежко.

Юлия Наева
от Юлия Наева
06:13, 13.12.2019
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

14-годишно момче е с опасност за живота, след като беше блъснато от автомобил на НСО в столицата снощи около 20 часа. От Националната служба за охрана потвърдиха за инцидента и че колата е тяхна. Момчето е настанено в болница "Св. Анна".

Безсънна нощ за лекарите от столичното лечебно заведение, които са се борили и продължават да се борят за живота на 14-годишното момче.

Антон Луков, говорител на болница "Св. Анна": То все още е тежко. Вчера е бил хоспитализиран в реанимация на "Св. Анна". Лекарите продължават да се борят за живота му - с опасност за живота е, в тежко, увредено състояние вследствие на катастрофата. Това, което знаем до момента, е че детето е с черепно-мозъчна лицева травма и счупена лява ръка. Освен това има гръдно-коремна травма с контузия на бял дроб. Състоянието му е тежко.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
На какви изисквания трябва да отговарят отпадъците, които пристигат в България?
На какви изисквания трябва да отговарят отпадъците, които пристигат в България?
Започва протестът на автобусните превозвачи
Започва протестът на автобусните превозвачи