НОВИНИ

„Стани богат“ стартира в неделя вечер в ефира на БНТ

В неделя вечер Българската национална телевизия стартира най-успешната телевизионна игра „Стани богат“. Шоуто ще се излъчва всеки делничен ден от 19 часа. Над 3 000 души до момента са се регистрирали за участие. Най-младият кандидат е едва 9-годишен, а най-възрастният току-що е навършил 86 години.Наградата е 100 хиляди лева.

Мая Димитрова
от Мая Димитрова
18:59, 31.03.2018
7805
Чете се за: 00:48 мин.
У нас

15 въпроса. Да победиш играта изисква търпение. За да покажеш знания - трябва самообладание. На стола може да седнеш само веднъж. И няма да е лесно. Но ще бъде вълнуващо.

Кристина Бодурова - кастинг редактор: Страшно голяма банка с въпроси имаме, от всички области, така че и там сме се подготвили солидно.

Ще видим играчи извън клишето. Различни истории, през които сблъсъкът между Играта и играещият винаги ще изненадва. В ефира на БНТ шоуто ще бъде динамично, провокиращо и предизвикващо ума.

;
Константин Каменаров - генерален директор на БНТ: Умно предаване за умни зрители.. и не мога нищо друго да кажа освен, че се радвам, че ние имаме и двете.

Лицензът е продаден в повече от 100 държави. И навсякъде играта има успех. Вече се знае, че Джеръми Кларксън, известния водещ от предаването „Топ гиър“ по BBC, е избран за новото лице на британското издание на формата.

Никола Рийв - консултант на продукцията „Сони пикчърс телевижън“: Прекрасно е, че Стани богат отново ще се излъчва в България и то по Българската национална телевизия.

Историята на формата е бляскава. Стартира през 1988-ма като радиошоу. Формулата му след това е пренесена на екрана, като правилата на играта остават почти същите и до днес.

Последните седмици се репетира усилено. Всеки детайл се изпипва, така че зрителят да бъде потопен напълно в магията на шоуто.

И най-трудният въпрос - кой ще седне на стола на водещия - отговорът в неделя , точно в 19 ч. по БНТ1.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Японските вишни в България започнаха да цъфтят
Японските вишни в България започнаха да цъфтят
Министър Порожанов подкрепи исканията на земеделците
Министър Порожанов подкрепи исканията на земеделците