НОВИНИ

Станислав Владимиров, БСП: Вотът на недоверие ще бъде тест за опозицията

Депутатът от БСП Станислав Владимиров каза в "Денят започва", че е възможно вотът да бъде в здравеопазване и той ще е един тест за всички партии, които се определят за опозиция. Чуйте във видеото целия разговор.

bnt avatar logo
от БНТ
09:14, 06.11.2017
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

В студиото на БНТ Владимиров потвърди, че вотът ще е за корупция, но по думите му избраната тема може да се фокусира върху няколко сектори.

Станислав Владимиров, БСП: Темата за корупция е най-голямото предизвикателство, защото няма нито едно изследване , в което България да не се представя като най-корумпираната държава в ЕС. Трябва да направим един сериозен дебат, а не да с прехвърляме обвинения.

Според него управляващото мнозинство и ГЕРБ трябва да отговарят за всяко ниво, в което не се справят. Според него без реформи скоро пак ще има смяна на здравния сектор, защото докато този сектор не получи една огромна политическа подкрепа за промяна на целия модел на здравеопазването, министрите ще си отиват и то не по най-добрия начин. "Докато не извадим пазарните взаимоотношения в здравеопазването, нищо добро не ни чака.", каза още Владимиров.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Театърът в Силистра спира драматичните представления
Театърът в Силистра спира драматичните представления
Младежи провокираха русенци да подарят нов живот на любимата си книга
Младежи провокираха русенци да подарят нов живот на любимата си книга