НОВИНИ

​Стотици се събраха в Тел Авив на митинг в подкрепа на премиера Бенямин Нетаняху

Стотици израелци се събраха тази вечер в Тел Авив на митинг, организиран от управляващата партия Ликуд в подкрепа на премиера Бенямин Нетаняху, който е обект на разследване за корупция, предаде Асошиейтед прес.

bnt avatar logo
от БТА
23:00, 09.08.2017
Чете се за: 00:25 мин.
По света
​стотици събраха тел авив митинг подкрепа премиера бенямин нетаняху

Симпатизантите на премиера изпълниха конгресен център, за да чуят негова реч, скандирайки : "Биби - цар на Израел!" Премиерът обвини медиите и левицата, че водят срещу него злостна кампания с намерението да го свалят от власт с преврат, тъй като не могат да го победят на избори.

"Медиите са впрегнати в злостна кампания срещу мен и семейството ми, но неин обект сте вие, избирателите", заяви Нетаняху, който е заподозрян в приемане на незаконни подаръци от бизнес партньори, както и че е опитал да си осигури прекомерно влияние върху медиите.

"Левите медии са се съюзили с опозицията с цел да окажат незаконен натиск върху правосъдието, така че да ми бъде повдигнато обвинение на всяка цена", каза също Нетаняху. "Но народът е с нас", подчерта той и благодари на привържениците си, дошли от цялата страна.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Валентин Радев представя приоритетите на кабинета в „Обществен ред и сигурност
Валентин Радев представя приоритетите на кабинета в „Обществен ред и сигурност"
Ботев Пловдив спечели Суперкупата на България след успех с дузпи над Лудогорец
Ботев Пловдив спечели Суперкупата на България след успех с дузпи над Лудогорец