НОВИНИ

Сватбено изложение представя водещите тенденции сред младоженците

68 фирми от всички сфери на сватбената индустрия ще покажат своите предложения за големия ден.

Андреа Драганова
от Андреа Драганова
09:30, 22.01.2017
5239
Чете се за: 01:15 мин.
Още

Изложението дава изключителната възможност на бъдещите младоженци и техните семейства да се запознаят с най-новите тенденции в булчинската мода, да почерпят идеи за организирането на сватбения ден, да видят голямо разнообразие от декорации, сватбени торти и аксесоари и дори да намерят най-подходящия вариант за своя меден месец. Фотографи и филмови къщи ще представят най-модерните насоки за това как да бъдат запазени скъпи спомени от щастливото събитие.

Анета Пени, организатор на сватбеното изложение: "Преди всичко перфектната сватба би трябвало да бъде планирана и организирана от по-рано и да бъде стъпка по стъпка."

Може да бъде една малка, семпла сватба, но да бъде изключително елегантна, изключително добре организирана според възможностите на хората. За тези, които искат по-пищни сватби съответно ще трябва да отделят и по-голям бюджет.

Кои са водещите тенденции при сватбената мода?

Поля Миланова, дизайнер: Последната колекция, която представям за 2017-2018 се казва "Екстази". Тя е вълнуваща с уау ефект, с цветни елементи, които подчертават 3D дантелите. 3D дантелите са най-модерни този сезон.
Христо Чучев, дизайнер: Името на колекцията е "Вълшебство", която е есен-зима 2017. В нея основно залагам на роклите с дантела, които подчертават красотите на женската фигура, като започнахме да правим експерименти с деколтетата, подчертаните ръкави разкроени.
Радостина Илиева, дизайнер: Нашата колекция за 2017 се казва "Pretty love" и ние залагаме основно на любовта, защото всъщност това движи събитието.

Модерни за този сезон са цветовете „офлайт“, „айвъри“, а също така съчетание на тези багри с нежни карамелени и розови нюанси. Освен дантелата, материите, които се налагат са: коприна, жоржет и тюл. Шапките са елегантно и интересно решение за сватбената визия не само за булката, но и за гостите.

През последните години голяма част от младоженците, особено при смесените бракове и българи, които живеят в чужбина избират фолклорните сватби.За тях дизайнери като Марияна Викиева предлагат и сватбени носии.

В първия ден гостите на изложението ще наблюдават ревюта и демонстрации на прически и грим, тогава ще бъде връчена и специалната награда за „Звездна сватба на годината“. Изложението продължава до 18 часа в неделя. За всички посетители има и томбола с награди.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Случай на птичи грип край Каварна
Случай на птичи грип край Каварна
Българските президенти и какво оставиха те след себе си
Българските президенти и какво оставиха те след себе си