НОВИНИ

Създадоха сайт за възлагане на задачи на непознати

Нова онлайн платформа дава възможност на потребителите да възлагат задачи на непознати хора. Ако все не ви стига времето да напазарувате или да изведете кучето, вече има място в мрежата, където можете да намерите подходящ човек да го направи вместо вас.

Владимир Христовски
от Владимир Христовски
19:45, 17.08.2016
Чете се за: 00:42 мин.
Още

Хората, на които често им се налага да оставят днешната работа за утре, вече могат да намерят помощ чрез новата платформа. Тя работи от началото на август и дава възможност на хората с много свободно време да извършат услуга на някого. Въпрос на договорка е дали тя ще бъде платена или не. Възнаграждението за всяка задача се определя от възложителя, като кандидатстващият може да иска промяна в условията. Създателите на системата Васил Димитров и Тодор Костов гарантират сигурността и на двете страни.

Васил Димитров, създател на платформата
"Гаранцията е първо с това, че всеки участник участва с личните си данни, с ЕГН, три имена и телефон, който се потвърждава със SMS код. Няма как да има фалшива самоличност, който да предлага или търси задачи, и съответно всеки може да бъде подведен под съдебна отговорност. Ако възложителят не е доволен, ние гарантираме, че ще му върнем парите, когато той не е удовлетворен от работата, която се извършва."

Сумите се изплащат в края на свършената работа или след изтичане на крайния срок, ако не е постъпила рекламация. Новата онлайн платформа предлага и професионални услуги - ремонти, авто услуги, почистване, счетоводни консултации. До момента в системата са се регистрирали около 400 потребители. Предстои разработването и на мобилна версия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ДРУГИТЕ НОВИНИ: Висок скок и на Киномания
ДРУГИТЕ НОВИНИ: Висок скок и на "Киномания"
Климатолози: Следващата година вероятно ще е по-хладна
Климатолози: Следващата година вероятно ще е по-хладна