COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Театър "Българска армия" с изненада за 14 февруари

Отбелязваме деня на любовта и виното. Българската традиция почита Трифон Зарезан и празника на лозята. На 14 февруари празнуват и влюбените. И тази година театър "Българска армия" има изненада за влюбените.

Цанка Николова
от Цанка Николова
12:30, 14.02.2020
Чете се за: 00:27 мин.
Животът

Една целувка на касата на театър "Българска армия" днес може да ви осигури два билета на цената на един за желана от вас постановка през февруари, март или април. Важи само за представления, които са продукция на театър "Българска армия".

Мирослав Пашов, директор на Театър "Българска армия": Хубав празник, объркан празник. Едните са в Св. Валентин, другите в Трифон Зарезан. въпросът е обаче, че ние даваме възможност на хората днес да празнуват. Да бъдат добри, радостни и щастливи, и да се обичат. Публиката се върна в театрите, което е нещо изключително радостно за нас и положително за българската културата, което е много важно.

И нека не забравяме, че любовта е навсякъде около нас, затова нека не чакаме точно определен ден да кажем на някого, че го обичаме, да направим мил жест или да го целунем.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Бързо производство заради посегателство срещу лекар
Бързо производство заради посегателство срещу лекар
Спецоперация срещу битовата престъпност във врачанското село Търнак
Спецоперация срещу битовата престъпност във врачанското село Търнак