НОВИНИ

Тодор Владимиров: Върхлетяха ме две бури

След като вчера издирваният 4 дни Тодор Владимиров, придружен от спасители, слезе в Карлово, днес разказа и преживяното пред нашия кореспондент Станислава Христозова. Тодор беше издирван 4 дни от повече от 30 планински спасители, рейнджъри и хеликоптер от авиобаза "Крумово". По предварителни изчисления разходите по издирването му надхвърлят 10 хиляди лева.

bnt avatar logo
от БНТ
12:59, 18.12.2016
Чете се за: 00:42 мин.
У нас
Тодор Владимиров
Станах звезда без да го искам, не съм го искал не търся никаква известност. Извинявам се на всички хора, които ме търсиха, благодаря им на всички, които мръзнеха. Просто не съм искал да се получава това нещо не ми е влизало изобщо в плановете нали. Не ми е влизало в разчета да изкарвам бури там и така нататък, но изгубих фактически цял ден да търся маркировка, цял ден и се качих обратно към билото, викам продължавам по Ком -Емине, а не към заслон Ботев, обаче ме затисна първата буря и там блокирах вече. От понеделник значи съм бил плътно в палатката, в сряда малко изпълзях навънка, да изсуша час от багажа и ме затисна втората буря и аз казвам, ще изкарам и втората буря. Палатката тавана ме удряше в главата, буквално не може да се спи от шума, палатката дрънчи, рейките се усукаха. Всеки ден си повтарях, че съм добре, че всичко е на ред, че имам какво да ям и че всичко е на ред. Но изобщо, че някой ще ме спасява, не ми е било в акъла. Аз през цялото време мислих какво да направя за да нямам грешка.

- Разходите смяташ ли че трябва да се платят?

Не зная какво да кажа, аз просто не мога да дам такива пари. Аз като слязох долу и като чух за какво става дума и аз казах направо, аз се качвам обратно.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Деца в Пловдив събират средства за Хитрино
Деца в Пловдив събират средства за Хитрино
Коледен фермерски базар в София
Коледен фермерски базар в София