НОВИНИ

Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров се присъдениха към "Българската Коледа"

Актьорите Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров и тази година се присъединяват към инициативата "Българската Коледа". На 25-ти декември, сцената на Народния театър "Иван Вазов" ще приюти едни от най-обичаните певци, артисти, спортисти и телевизионни водещи, за концерт в името на децата. Ако се чувствате съпричастни към каузата, може да изпрати есемес на номер 1117.

Диана Миткова
от Диана Миткова
19:05, 21.12.2015
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Те са в разгара на репетициите. Подготвят коледното си предаване. Но "Българската Коледа" е кауза, за която веднага спират и са готови да говорят.

Камен Воденичаров, актьор: "Българската Коледа е една възможност за съпричастност и за солидарност. Едни думички, които много забравяме. Слава на Бога, българинът все още ги е запазил".
Тончо Токмакчиев, актьор: "Ние трябва да знаем, че помагаме на деца и на хора, които имат нужда, но те не са...те са оптимисти! Те разчитат, те обичат живота и трябва да бъдем в празнично настроение! Да сме седнали край камината, край коледното дърво, украсено. С приятели, с близки и да помагаме на хората и да бъдем съпричастни".
Камен Воденичаров, актьор: "Да, аз. В Народния театър на 25-ти ще бъда и надявам се всички колеги, артисти, журналисти и спортисти, които ще участват, да допринесем с малко, за да може повечко хора да се включат и да се събере една добра сума".


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 660 души са загинали в катастрофи от началото на годината
Над 660 души са загинали в катастрофи от началото на годината
Акушерката Емилия Ковачева с още четири обвинения
Акушерката Емилия Ковачева с още четири обвинения