НОВИНИ

Tони Димитрова със специален концерт по БГ Радио в памет на Ана Мария Тонкова

За шести пореден път на 16 юли БГ Радио организира концерт в памет на Ана Мария Тонкова - един от създателите на медията и неин дългогодишен музикален директор. Специално участие в "Песен за Ани" тази година ще вземе обичаната българска изпълнителка Тони Димитрова, а началото на музикалното събитие е 17 ч.

tони димитрова специален концерт радио памет ана мария тонкова
bnt avatar logo
от БНТ
15:42, 15.07.2019
Чете се за: 00:31 мин.
Още

Певицата, носителка на наградата на БГ Радио "БГ Вдъхновител 2015" на името на Ана Мария Тонкова, ще посвети своите любими песни на Ани на живо в ефира на радиото, а по-късно – слушателите ще могат да видят и чуят целия концерт онлайн.

Тони ще изпълни големите си хитове, както и две от най-новите си песни – "Изгубена" и "100 горещи дни", които от няколко месеца са в ефира на БГ Радио.

Тони Димитрова, певица: За мен Ани е един от добрите хора, които срещнах по пътя си. Тя в приятелят, който, ако можех да върна времето назад, бих виждала и чувала по-често. И този концерт е специален, защото не можах много неща да й кажа. Сега, чрез песните си, с думите и сърцето си, заедно с Росен Сеновски - китара и Миро Станчев, ще й изпратим писмо.

Шестият концерт "Песен за Ани" ще се излъчи на живо от студиото на БГ Радио на честотите на радиото в страната и през мобилните приложения за iOS, Android и Windows на 16 юли от 17 ч.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кризисна среща в Брюксел за ядреното споразумение с Иран
Кризисна среща в Брюксел за ядреното споразумение с Иран
 Женско слонче се роди във Виенския зоопарк
Женско слонче се роди във Виенския зоопарк