НОВИНИ

Тръмп показа видеото, с което опитал да вдъхнови Ким Чен-ун

Срещата на върха в Сингапур е допринесла за избягването на ядрена катастрофа. Това написа в Туитър американският президент Доналд Тръмп. В интервюта за американски медии той определи севернокорейския лидер като отличен преговарящ. От Белия дом разпространиха видеото, което Тръмп е показал на Ким Чен-ун по време на разговорите.

Биляна Бонева
от Биляна Бонева
07:39, 13.06.2018
Чете се за: 00:33 мин.
По света
7 милиарда души живеят на Земята. Но само малка част ще оставят траен отпечатък. Много малко ще вземат решения или ще предприемат действия да обновят родината си и да променят историята.

Изработването на видеото е поръчано от американския президент и е издържано в стила на холивудски трейлър. Клипът представя визията на Белия дом за бъдещето при евентуално ядрено разоръжаване на Северна Корея.

Историята се развива. Настъпва момент, когато само някои са призвани да направят нещо различно. Но въпросът е - какво различно ще направят те? Миналото не трябва да е бъдеще.


;;

От Белия дом съобщиха, че севернокорейският лидер харесал видеото. То предизвикало интерес и в останалите членове на севернокорейската делегация.

Ким Чен-ун има възможността да влезе в историята като лидер, който положи началото на прекрасна нова ера на сигурност и благоденствие за своите граждани, написа в Туитър американският президент. Той определи севернокорейския лидер като много забавен и много умен. По думите на Тръмп "двамата успели да се спогодят още от началото на срещата".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бойко Ноев: Армията ни няма бъдеще такава, каквато е
Бойко Ноев: Армията ни няма бъдеще такава, каквато е
Специализираният съд ще заседава по делото за атентата на летище Сарафово
Специализираният съд ще заседава по делото за атентата на летище "Сарафово"