Цецка Цачева на среща с Реформаторите. Очаквайте изявление!

Кандидат-президентът на ГЕРБ Цецка Цачева пристигна на "Раковски" 134, където заседава Изпълнителният съвет на Реформаторския блок. Цачева търси тяхната подкрепа за балотажа. Всеки момент се очаква изявлението на Цачева дали наистина е получила подкрепата на Реформаторите.

от БНТ
преди 3 години
Чете се за: 00:31 мин.
У нас
Цецка Цачева на среща с Реформаторите. Очаквайте изявление!

Кандидатът за президент на ГЕРБ дойде в централата на СДС с министрите Томислав Дончев, Даниел Митов и Екатерина Захариева. Посрещна я Божидар Лукарски.

Цачева ще разговаря с Изпълнителния съвет на Реформаторския блок, за да търсят подкрепа за балотажа на президентските избори. В срещата на Изпълнителния съвет не участва лидерът на ДСБ Радан Кънев.

На влизане на "Раковски" 134 лидерът на НПСД Корман Исмаилов предположи, че ДСБ ще напусне Реформаторския блок.

По-рано Цецка Цачева обяви в писмо до медиите, че като "десен човек" отива на среща с Изпълнителния съвет на Реформаторския блок днес, в 13:00 часа, в централата на СДС. Кандидатът на ГЕРБ за президент пише, че "Българските избиратели трябва да си дадат сметка, че от тях зависи каква ще бъде тяхната родина и решително да се противопоставят на опита България отново да попадне в плен на тези, които рушат, вместо да съграждат, и разделят, вместо да обединяват". Цачева призовава всички съмишленици и партньори, които са част от демократичното дясно, да я подкрепят.

Топ 24
Най-четени