НОВИНИ

ЦМГ с кампанията по подмяна на винетни стикери за зоната за платено паркиране

Центърът за градска мобилност започва кампанията по подмяна на винетни стикери за зоната за платено паркиране, съобщиха от пресцентъра на ЦГМ.

bnt avatar logo
от Агенция "Фокус"
13:16, 20.08.2019
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
цмг кампанията подмяна винетни стикери зоната платено паркиране

През есента изтичат правата за зоната на близо 6 000 души. ЦГМ изпраща един месец преди крайната дата е-мейл, в който подсеща водачите да подновят правото си на паркиране, ако искат.

Ако се подаде заявление по-рано, срокът за издаването на новия стикер е не повече от 2 дни (максимално до 5 дни, ако е необходима допълнителна проверка). При натрупване на заявления в последния момент Центърът за градска мобилност спазва нормативно определения срок за одобрение от 15 дни.

Няма промяна в реда и в основните документите, които са необходими за подновяване на стикерите за паркиране - нотариален акт, лична карта с постоянен адрес и шофьорска книжка.

Подаването на заявления става в един от трите офиса на ЦГМ на ул. "Будапеща" 17, пл. "Възраждане" 1 и метростанция "Европейски съюз". Работното им време е от 8.30 часа до 17.00 часа. Заявления и документи могат да бъдат и онлайн подавани чрез официалната интернет страница www.sofiatraffic.bg.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Радиационен облак няма да премине над България след взрива до Архангелск
Радиационен облак няма да премине над България след взрива до Архангелск
Огромен интерес към дуалните паралелки в пловдивските училища
Огромен интерес към дуалните паралелки в пловдивските училища