НОВИНИ

Цвети Стоянова вдигна на крака "Арена Армеец" снощи

Повече от 12 хиляди зрители снощи аплодираха на крака Цвети Стоянова на първата ѝ публична проява след инцидента през юни. Бурни аплодисменти заслужи и националният ансамбъл по художествена гимнастика. В продължение на 90 минути 7-те момичета ни върнаха към едни от най-красивите и успешни моменти в тяхната кариера. Шоуто ще бъде запомнено освен както с емоционалния си заряд, така и с атрактивната мултимедия, с която беше придружено всяко едно от изпълненията.

bnt avatar logo
от Радина Жекова
18:01, 18.11.2016
Чете се за: 00:53 мин.
У нас

Грацията присъства на бенефиса на ансамбъла снощи, като това беше първата ѝ поява след инцидента. Близо 12 000 зрители аплодираха на крака както нея, така и съотборничките ѝ. В продължение на 90 минути 7-те момичета ни върнаха към едни от най-красивите и успешни моменти в тяхната кариера. Шоуто ще бъде запомнено освен както с емоционалния с и заряд, така и с атрактивната мултимедия,с която беше придружено всяко едно от изпълненията.

Началото на спектакъла беше дадено от съчетанието с обръчи и бухалки от филма "Матрицата". Разходката във времето ни върна още към 2010 година и композицията по музика от филма "Принцеса Анастасия", с която спечелиха и първия си медал от световно първенство. Последваха любимите на феновете Лунна соната и Фантомът от операта. В програмата на шоуто бяха включени още двете златни съчетания от Измир, миналогодишното по мотиви от филма "Цар Лъв" и, разбира се, Ювиги Хан. Един от най-емоционалните моменти беше появата на Цветелина Стоянова.

Михаела Маевска излезе на килима в "Арена Армеец" с бъбречна криза, но въпреки това се представи блестящо. След края на спектакъла, всички бяха единодушни,че това е една от най-емоционалните вечери в живота им. А работата през следващите четири години е от изключително значение, за да бъдат запазени постигнатите позиции. Един от най-важните въпроси, а именно този за финансирането, не беше подминат и снощи.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се ангажира с лечението на Цветелина Стоянова в Германия. Това стана ясно след среща между Кралев, Стоянова и президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обучават млади специалисти по очни болести
Обучават млади специалисти по очни болести
Дъно над морската повърхност след труса в Нова Зеландия
Дъно над морската повърхност след труса в Нова Зеландия