НОВИНИ

Убиха основен свидетел по делото срещу братя Галеви

Основният свидетел по делото срещу братя Галеви Пламен Миланов е намерен мъртъв в офис в центъра на Дупница заедно с 35-годишна жена, научи "По света и у нас". Според наши източници по телата им няма видими следи от насилие. Според предварителния оглед има данни смъртта да е настъпила следствие на задушаване.

Иво Никодимов
от Иво Никодимов
22:58, 30.12.2015
Чете се за: 00:36 мин.
У нас
убиха основен свидетел делото братя галеви

На този етап не се уточнява начинът, по който е настъпила смъртта. В Дупница има изключително силно полицейско присъствие. Огледът продължава и в този момент. Миланов е собственик на най-голямата таксиметрова компания в града.

Според източници на "По света и у нас" откритата до Пламен Миланов мъртва жена е служителка в телекомуникационна компания. Снощи тя не се прибрала в дома, а нейното семейство днес я е обявило за издирване. Също днес е подаден сигнал, че и Пламен Миланов го няма. "По света и у нас" научи, че той също не се е прибрал снощи в дома си, а колата му била паркирана в близост до офиса му. Според наши източници около 20 часа тази вечер служител в таксиметровата фирма на Миланов и синът на Миланов са открили телата.

Освен ключов свидетел срещу братя Галеви, Миланов бе сериозен бизнесмен с многостранен бизнес. Освен притежател на таксиметрова компания, той се занимаваше още с търговия и управление на имоти и бе официален представител на телекомуникационна компания в Дупница, офисите на която се намират в сградата, където тази вечер са открити труповете на Миланов и неговата позната.

Подробности очаквайте утре в новините на "Денят започва".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Акценти в новините на 31.12
Акценти в новините на 31.12
​Графит на свободата в София
​Графит на свободата в София