НОВИНИ

Училищен автобус и кола се удариха челно между Айтос и Карнобат

Около 15 часа на разклона за село Черноград ученически автобус излиза на главния път Айтос-Карнобат и отнема предимството на лек автомобил. От сблъсъка автобуса се накланя и се опира върху микробус, който е бил на кръстовището. В автобуса е имало трима ученика, за щастие те не са пострадали сериозно. Експерти и полицаи продължават огледа на мястото на катастрофата, за да установят с точност причината за верижния сблъсък.

bnt avatar logo
от БНТ
16:41, 30.04.2019 (обновена)
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Училищният автобус е превозвал трима ученика от айтоското село Чукарка. Шофьорът излиза на главния път и пресича пътя на лекия автомобил, който пътува от Карнобат за Айтос. От сблъсъка автобусът се накланя и се опира върху микробус, който е бил на кръстовището.

Сюлейман Амин - шофьор на микробуса: Автобусът взема предимството на другия. Спирачен път не знам дали има или няма. То за секунда стана, нищо не мога да помня, аз бях вътре в колата.

Учениците в автобуса са без сериозни наранявания, а единият е откаран в болница за изследвания. Експерти и полицаи продължават огледа на мястото на катастрофата, за да установят с точност причината за верижния сблъсък.

комисар Неделчо Рачев- началник на Охранителна полиция - ОДМВР - Бургас: В хода на досъдебното производство категорично ще се установят причините за инцидента. Няма алкохол и в тримата водачи участници в пътно-транспортното произшествие.

Движението по пътя Карнобат-Айтос вече се извършва нормално, съобщиха от полицията.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ДРУГИТЕ новини: Диор залага на Африка
ДРУГИТЕ новини: "Диор" залага на Африка
„Артекс” обжалва заповедта за спиране строежа на „Златен век“
„Артекс” обжалва заповедта за спиране строежа на „Златен век“