Успешно премина операцията на пострадалата в катастрофата на "Хемус" жена

Успешно премина операцията, извършена от екипа на д-р Асен Меджидиев от "Пирогов", на пострадалата във вчерашната катастрофа на автомагистрала "Хемус" жена.

от БГНЕС
преди 6 месеци
Чете се за: 00:33 мин.
У нас
Успешно премина операцията на пострадалата в катастрофата на Хемус жена

От лечебното заведение съобщават тази сутрин, че интервенцията на травмата на лицето е преминала успешно и пациентката се възстановява нормално.

Общо четирима думи бяха транспортирани в Спешното отделение на "Пирогов" в неделя - оперираната, още две жени и един мъж. На всички им бяха извършени подробни прегледи изследвания. Раните на двете жени и мъжа бяха обработени, след което пациентите бяха освободени от лечебното заведение.

Тази сутрин лично министър Кирил Ананиев дойде в "Пирогов", за да се запознае със състоянието на пациентката. Пред медии изпълнителният директор на спешната университетска болница проф. Асен Балтов съобщи, че през почивните дни през "Пирогов" са преминали пострадалаи в 28 ПТП-та.

"Настанени за лечение са 8 пациенти – четирима в неврохирургия и четирима в травматология. Дежурствата бяха тежки през тези почивни дни. Преминали са повече от 2000 души, а са останали за лечение 400”, обясни директорът на „Пирогов” проф. Балтов. Двамата с министър Ананиев апелираха хората да шофират внимателно

Топ 24
Най-четени