НОВИНИ

Убийство и самоубийство е версията за смъртта на семейството от Пловдив

Прокуратурата и полицията вече са установили основните факти около вчерашната трагедия в квартал "Кючук Париж" в Пловдив. Изяснено е, че е извършено убийство и след това самоубийство. Образувано е досъдебно производство за причинена смърт на 29-годишна жена от нейния съпруг.

bnt avatar logo
от БНТ
17:07, 16.03.2018
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

По данни на полицията обаждането на телефон 112 за откритите тела е подадено след 16 часа вчера. При отварянето на жилището от роднини били открити мъртвите съпрузи, а в съседна стая е била намерена 13 месечната им дъщеря.

Пепа Кънчева - домоуправител: Брат му е дошъл, но ключовете са били от вътрешната страна не е могъл да отвори и отишъл е и взел един ключар, с който са отворили вратите и са влезнали и след това гледката жестока.

Текст: Причините за трагедията и конкретните мотиви все още се разследват. От полицията засега изключват версиите за финансови проблеми или любовен триъгълник.

Атанас Илков: На по-късен етап ще знаем дали той и е имал някакви психични проблеми дали е търсел лечение лекуван ли е към настоящият момент нямаме такива данни. Той е убил съпругата си и непосредствено след това се е самоубил с ножа който намираме в неговата дясната ръка

Детето е било изведено от жилището още вчера от роднини и в момента се намира при близки и е добре. През следващите дни предстои да излязат резултатите от назначените експертизи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гръцки съд отказа да екстрадира осемте турски военнослужещи
Гръцки съд отказа да екстрадира осемте турски военнослужещи
Седем общини в Югозападна България са в затруднено финансово състояние
Седем общини в Югозападна България са в затруднено финансово състояние