COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Ути Бъчваров ще бъде гост в "Отблизо с Мира"

В Деня на радиото и телевизията – 7 май – специален гост на предаването „Отблизо с Мира“ ще бъде водещият на първото кулинарно предаване у нас Ути Бъчваров. Съвсем скоро неговото кулинарно шоу ще отбележи 20 години в ефира на БНТ.Гледайте „Отблизо с Мира“ в неделя (7 май) от 11:00 часа по БНТ1!

от БНТ
12:03, 05.05.2017
Чете се за: 00:49 мин.
Животът
Ути Бъчваров ще бъде гост в Отблизо с Мира

Ути ще разкаже любопитни истории, буквално от „кухнята“, на популярното предаване. Той ще сподели за натрупаната през годините съкровищница от приятели и вкусни рецепти и ще разкрие как се е зародила идеята да прави кулинарно предаване.

Освен на „Бързо, лесно, вкусно“, Бъчваров е водещ и на единственото по рода си кулинарно токшоу в българския ефир – „Животът е вкусен… с Ути Бъчваров“. С водещата Мира Добрева ще говорят още за кулинарната памет на съвременното общество, за споделянето на храната и приготвянето ѝ с много любов. Какви изненади и предизвикателства е подготвил известният тв готвач в юбилейния сезон на предаването – зрителите ще научат в неделя от 11:00 часа по БНТ1.

По случай професионалния празник на електронните медии предаването ще покаже „отблизо“ забавната страна на професията журналист, а в рубриката „Дневникът на Червенокосата“ водещата Боряна Граматикова ще разкаже за най-нелепите телевизионни предявявания, създавани някога.

Неделното утро след Гергьовден ще започне с вдъхновяваща среща в парка с един от най-четените съвременни поети - Добромир Банев. А гости в студиото на предаването ще бъдат безпогрешните имитатори на Елвис Пресли, Тодор Живков и Георги Парцалев – хумористите Венцислав Мартинов и Веселин Павлов.

Във връзка с честванията на Деня на храбростта и празника на Българската армия, тази седмица ще бъде излъчено едно издание на развлекателното предаване „Отблизо с Мира“ в неделя от 11:00 часа. От 8:40 до 12:00 часа на 6 май (събота) зрителите на БНТ1 ще могат да проследят специалния празничен блок „Денят на храбростта“ на обществената медия с директни включвания от водосвета на бойните знамена и тържествения парад.


Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Чехия облекчава граничния контрол с Германия и Австрия
Чехия облекчава граничния контрол с Германия и Австрия
Как да оцелеем в планината
Как да оцелеем в планината