НОВИНИ

В Бургас има една присъда за купуване на гласове

В Бургас има една присъда, постановена за купуване на гласове по време на изборите за народни представители. Това съобщи пред журналисти днес апелативният прокурор в морския град Любомир Петров. Присъдата е за 10 месеца лишаване от свобода, но е с отложено изпълнение, а изпитателният срок е 3 години.

бургас една присъда купуване гласове
bnt avatar logo
от БНТ
21:49, 03.04.2017
Чете се за: 00:21 мин.
У нас

Към момента има образувани 162 преписки за изборни престъпления, 24 досъдебни производства, а на пет души вече са повдигнати обвинения, добави още Любомир Петров.

Той присъства на представянето днес на мобилна станция, която ще бъде използвана за разследването на тежки престъпления. Тя е вече на разположение на Окръжен следствен отдел в Бургас.

Мобилната станция представлява микробус с обособени и оборудвани работни места. Разполага с автономно електрическо захранване, полеви осветителни тела, средства за обозначаване и обезпечаване на периметъра на местопроизшествието, цифрови фотоапарати за огледи на местопроизшествие и друга криминалистична техника. Автомобилът е високо походим. В страната ни има 6 подобни станции.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Два пъти по-малко са подслушванията със СРС в Добрич
Два пъти по-малко са подслушванията със СРС в Добрич
Бойко Борисов изпрати съболезнователен адрес до Владимир Путин
Бойко Борисов изпрати съболезнователен адрес до Владимир Путин