НОВИНИ

С "Ало, Ало" в Сливница откриха Европейския фестивал на пътуващия театър

Британският комедиен сериал "Ало, ало" оживя на театралната сцена в град Сливница. С отбелязването на 25-годишния юбилей на сериала откриха третото издание на Европейския фестивал на пътуващия театър. На сцената излязоха Сю Ходж - изиграла сервитьорката Мими Лабонк и продуцентът на "Ало, ало" - Кийт Ричардс. Те са и първите, които ще се сдобият със знак на славата в Сливница утре.

Боряна Благоева
от Боряна Благоева
22:10, 26.11.2017
Чете се за: 00:50 мин.
Още

Неразказани истории от снимачния процес на хитовия комедиен сериал "Ало, ало" разказва самата Сю Хедж - симпатичното русо миньонче, изиграло сервитьорката Мими Лабонк, която мрази германците. На сцената тя излиза със своя съпруг Кийт Ричардс.

Сю Ходж - актриса от "Ало, ало": Представлението ще бъде съпроводено и с музика. Много от песните съм ги писала сама и на финала ще завърша с кан-кан, в които се споменават имената на любимите герои от сериала.
Кийт Падингтън Ричардс - продуцент на "Ало, ало": Аз ще седя и ще свиря на пиано, но ще си разменяме и закачки.
Сю Ходж - актриса от "Ало, ало": Като във всички взаимоотношения той като седи ще мълчи.

В журито на фестивала е големият български актьор Павел Попандов. Миналата година той получи приза за цялостно творчество.

Павел Поппандов - актьор: Никога не съм бил през живота си жури и много необичайна е тази роля за мен, защото трябва да оценяваш свои колеги, а пък е много неблагодарна задача, но все пак надявам се, че като всяко състезание победителя ще бъде най-добрия.

Европейският фестивал на пътуващия театър в Сливница събира на една сцена професионалисти и аматьори, публиката преценява кои са по-добри. А мисията на събитието е ясна...

Васко Стоилков - кмет на Сливница: Да си върнем културата в нашия град и в нашата община, културата беше изчезнала, нямаше я.

Победителите в третото издание на фестивала ще станат ясни на втори декември, когато жури и публика ще разкрият кои са станали техни любимци.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гръцки футболни фенове се сбиха с пакистански имигранти в Атина
Гръцки футболни фенове се сбиха с пакистански имигранти в Атина
Египет призова за съдействие в борбата с джихадистите
Египет призова за съдействие в борбата с джихадистите