Валентин Михов също подаде оставка от БФС

Бившият президент на БФС Валентин Михов подаде оставка като член на Изпълкома на Футболния съюз. Това стана ясно малко преди началото на заседанието на Изпълнителния комитет на БФС.Очаква се официалната пресконференция след заседанието да започне в 15:00 часа.Гледайте пресконференцията пряко по БНТ 3 или онлайн ТУК

от БГНЕС
преди 4 месеци
Чете се за: 00:24 мин.
У нас
Валентин Михов също подаде оставка от БФС

На днешното заседание ще бъде обсъдена оставката на президента Борислав Михайлов. Ако Изпълкомът гласува оставката на бившия вратар, неговият пост трябва да бъде зает от някой от вицепрезидентите.

Тъй като Йордан Лечков е кандидат за кмет на Сливен, той няма право да оглави съюза. Другият вицепрезидент Атанас Фурнаджиев също подаде оставка и Михаил Касабов става фаворит да застане начело на организацията до насрочването на нов конгрес, за какъвто призова Фурнаджиев.

На теория съществува и възможност да бъде свикан извънреден конгрес, на който да бъде избрана личност извън Изпълкома. До този вариант може да се стигне, ако на заседанието бъде прието такова решение или ако една трета от футболните клубове го поискат.

Топ 24
Най-четени