НОВИНИ

Валентин Радев: Има почерк, който се повтаря при обира на банкомати

Обир на банкомат в столичния квартал "Дружба" 2. Устройството, което се намира на входа на голям хранителен хипермаркет, е било взривено около 4 и 30 сутринта, съобщиха от МВР. От банката казаха за "По света и у нас", че по предварителна информация са откраднати около 50 хиляди лева.

bnt avatar logo
от БНТ
17:34, 05.10.2017
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Не е ясно дали са група, но има почерк, който се повтаря, службите работят, коментира вътрешният министър Валентин Радев по повод обира и изрази надежда тези считани за не толкова сложни престъпления да бъдат разкрити.

Валентин Радев, министър на вътрешните работи: Чакаме ги да оставят следи, а те оставят непременно, и това да престане, защото банкоматите ги има навсякъде. Виждате, в столицата го правят, те го правят доста открито, всяко време и дори по светло време. Тая наглост ще бъде, не само това, аз разпоредих лично да бъдат усилени мерките. Отново да направим препоръки и предписания, ние им казваме в МВР, към тези, които охраняват, които поставят камери или някакви други защитни устройства, да не ги разказвам всичките, всичко това да бъде направено съгласно предписанията на министерството, никой да не си позволява да прави по-малки, а след това ние ще ги гоним лошите.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БСП излезе с нови обвинения за роднински назначения
БСП излезе с нови обвинения за роднински назначения
12 болници провеждат безплатни прегледи за рак на гърдата
12 болници провеждат безплатни прегледи за рак на гърдата