НОВИНИ

Валентин Радев коментира пътния инцидент с участието на бащата на президента

Инспекторатът на МВР и Главна дирекция Национална полиция проверяват пътния инцидент в Харманли, с участието на бащата на президента - Георги Радев, докато кара личния си автомобил. Случаят е от 17 август, но стана известен вчера, след като в интернет беше публикувано видео от камери на пътя.

bnt avatar logo
от БНТ
19:17, 26.08.2018
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Очаква се утре да бъдат обявени резултатите. Според информацията до момента, при произшествието между автомобила на Радев и моторизирана инвалидна количка има леко пострадал човек. Огледът на място е продължил близо час и завършва с акт за шофьора на инвалидната количка.

Вътрешният министър коментира случая днес в отговор на въпрос на журналисти:

Валентин Радев, министър на вътрешните работи: Видях се с началниците и с директора на областната дирекция на МВР в Хасково, разпитвах ги защо не е стигнало до нас. Не искам да ги оповестявам преди края на проверката, но убеждението ми е, че са подменени. Или е повлияно, или от незнаение, или кой знае какво, но фактите не са такива. Този, който е констатирал автопроизшествието, е направил така, че ситуацията е една, а той я е описал по друг начин.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Премиерът Бойко Борисов отменя планираното за понеделник посещение в Албания
Премиерът Бойко Борисов отменя планираното за понеделник посещение в Албания
Папа Франциск отслужи меса в Дъблин
Папа Франциск отслужи меса в Дъблин