НОВИНИ

Валентин Радев отново отрече, че мутренските времена се връщат

Българските служби не са работили по сигнал, свързан с двете българки, заяви вътрешният министър Валентин Радев. По повод коментарите за връщането на мутренските времена от 90-те години, Радев отрече това твърдение. по думите му, МВР е отмело съществен напредък по отношение на разследването на побоя над нотариусите в София.

валентин радев отново отрече мутренските времена връщат
bnt avatar logo
от БНТ
17:50, 28.07.2017
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Според главния секретар Младен Маринов нападението над двете жени е било планирано и е свързано с работата на майката. На този етап пострадалата жена не разрешава да бъдат проверени сделките ѝ. Все още няма задържан и за побоя над колегата ни Иво Никодимов, защотовсе още не е разпознал нападателите си.

Валентин Радев, министър на вътрешните работи: Виждате 90-те години какво е ставало и най-големият пик е 491 убийства. През 2017-а година числото е 79 убийства. Червената графика показва разкриваемостта. На око ми се струва, че е над 80 процента. Как така на някой му се привидя, че се случва нещо такова? Да, има такова усещане в гражданите и ние се опитваме да му противопоставяме факти и разбира се действия най-вече.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тестват полски електроавтобус във Варна
Тестват полски електроавтобус във Варна
Един загинал и няколко ранени при нападение с нож в Хамбург
Един загинал и няколко ранени при нападение с нож в Хамбург