НОВИНИ

Срещата на "Обединени патриоти" за евроизборите завърши без резултат

Първият от началото на годината коалиционен съвет на партньорите от "Обединени патриоти" се проведе този следобед. Идеята е на вицепремиера и председател на ВМРО Красимир Каракачанов. Срещата се разпадна, без да постигне конкретен резултат.

Вера Александрова
от Вера Александрова
18:27, 26.02.2019
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Лидерите на Атака и НФСБ не присъстваха на срещата, а малко след началото ѝ представителите на "Атака" напуснаха съвета. Партньорите в малката коалиция трябваше да решат дали ще участват заедно на евроизборите.

Десислав Чуколов, депутат от "Обединени патриоти", зам.-председател на "Атака": Виждам, че се предлага Петър Москов като кандидатура, ние предложихме и Анастасия Мозер и Стефан Софиянски, Иван Костов също така радетел на приватизацията в България. Ако по този начин, да, разбира се, "Атака" си е "Атака", ние не се притесняваме от тези неща,но на тези коалиционни съвети така с по -повърхностни теми да се занимаваме.
Красимир Каракачанов, вицепремиер, председател на ВМРО: Бяхме предложили една точка, а именно участието на коалиция "Обединени патриоти" на предстоящите евроизбори. Колегите от НФСБ дойдоха с предложение за друга точка - промени в ръководството на парламентарната група и това предизвика колегите от "Атака" да си тръгнат. Така че, след тази среща е като преди тази среща - нищо ново.

Това беше първият от началото на годината коалиционен съвет на партньорите от "Обединени патриоти".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кардинал беше признат за виновен в сексуални посегателства
Кардинал беше признат за виновен в сексуални посегателства
Мадуро депортира журналист, не му харесали въпросите
Мадуро депортира журналист, не му харесали въпросите