НОВИНИ

Васил Найденов с песен към новия български филм "Можеш ли да убиваш"

Певецът Васил Найденов раздаде автографи пред столичен киносалон. Поводът - най-новата му песен към филма на Иван Ничев "Можеш ли да убиваш". Историята проследява съдбите на хората от Северозапада. Филмът може да бъде видян на голям екран в над 30 български града от началото на март. Вижте повече в репортажа на Айше Сали.

Айше Сали
от Айше Сали
22:30, 02.03.2019
5230
Чете се за: 00:33 мин.
Още

Животът може да изглежда безнадежден, но спасиш ли усета си към красивото, можеш да спасиш и себе си. Нужни са любов, приятелство и упоритост.

Васил Найденов - певец: Какво ни чака? Както се казва в песента, няма как да знаем, но по-хубаво е понякога да не знаем, защото това, което се случва на хората, е част от живота. Аз исках да има един часовник, който неумолимо да трака и неумолимо да показва, че ние не сме безсмъртни, а животът е такъв, какъвто е и трябва да го приемем.
Стефан Димитров, композитор: Като прочетох сценария изведнъж разбрах, че това е ужасно попадение за филма, защото едно към едно описва сюжета и беше много приятно.

По-различно ли е там, накъдето сме поели? А по-хубаво? С много смях и много тъга героите от филма на Иван Ничев се опитват да намерят отговора, докато се подготвят от безработни младежи във Видин да станат рейнджъри.

В крайна сметка, добре платената мисия си остава само илюзия, но служи като урок за предела техните възможности.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нова снежна буря връхлита САЩ тази нощ
Нова снежна буря връхлита САЩ тази нощ
Хиляди излязоха на протест срещу расизма в Милано
Хиляди излязоха на протест срещу расизма в Милано