НОВИНИ

Веселин Марешки: Не виждам начин да не подкрепим "Бюджет 2019"

Протестът на майките на деца с увреждания, за съжаление, не среща подкрепа от обществото. Това каза в "Денят започва с Георги Любенов" лидерът на "Воля" Веселин Марешки. Той коментира и протеста срещу високите цени на горивата.

bnt avatar logo
от БНТ
09:54, 03.11.2018
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

По думите му 2 години вече се бори на този пазар, като е свалил маржа с 30-40 ст. надолу. Държавата може да направи така, че да не са възможни подобни безобразия на пазара като това да се продава бензинът с разлика в два съседни града, каза Марешки и допълни, че правителството си играе добре картите, като вдига заплатите на учители и лекари.

Веселин Марешки: Ние разграничаваме правителството още от първия му ден на две части - едната е ГЕРБ, която както виждате, към днешна дата не виждам начин да не подкрепим бюджета, защото има 500 млн. повече за здравеопазване, колко стотин милиона повече за това... От друга страната са т.нар. патриоти, най-вече Каракачанов и Валери Симеонов, които ежедневно ни засипват с лоши новини.

Марешки каза, че иска двамата да се оттеглят от властта, като от партията обмислят в противен случай също да не се регистрират и да няма кворум в пленарната зала.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Показват японска чаена церемония в София
Показват японска чаена церемония в София
Отново ще си спомним за Панде Ефтимов
Отново ще си спомним за Панде Ефтимов