Веселин Марешки потвърди подкрепата си за генерал Манушев на предстоящия балотаж в предаването "Още от деня", като отбеляза, че гласува против БСП.

Веселин Марешки: Аз ще гласувам срещу тези, които ме ограбиха, за това никога повече БСП и Станишевата и Лукановат зима да не се връщат и понеже няма други от 4-мата ще гласувам за ген. Манушев. Но не давам никаква подкрепа на никого, като свободен човек си изразявам мнението в ефир, но не призовавам своите избиратели да гласуват за някого, те си имат глави на раменете.

Веселин Марешки обвини Радев в купен вот от ромското население, като посочи, че няма нищо лошо в ромския вот стига да не е купен.

Веселин Марешки: И то по 5 лева са ги купували тези гласове. Аз съм омерзен, ограбиха надеждата на българския народ.

Той е изненадан, че не е на балотажа и каза, че е очаквал поне 18 % на изборите.

Марешки коментира и бъдещ политически проект, като загатна наклон към патриотичните ценности. При евентуален парламентарен вот той смята, че ще разшири успеха си и каза, че се готви за самостоятелна игра.

Веселин Марешки: Тръгвам с политически проект из страната да популяризирам своите идеи, за да ме опознаят хората. Готвим се да сме истинските патриоти. Нашето мото е Времето е ваше.

Гледайте целия разговор в предаването "Още от деня".

Марешки ще използва подкрепата, за да създаде нов проект

Марешки ще използва подкрепата, за да създаде нов проект

Кандидатът за президент Веселин Марешки заяви, че е много доволен от резултата от изборите. Социолозите му дават между 8-10%.

Веселин Марешки: Поставихме началото на една нова България

Веселин Марешки: Поставихме началото на една нова България

Независимият кандидат за президент Веселин Марешки заяви, че се бори за дълбока кардинална промяна и призова всички истински български патриоти, всичк...