НОВИНИ

Виктория Бекъм ще излезе на една сцена с бившите си колежки от „Спайс гърлс“

Виктория Бекъм вероятно ще се присъедини към бившите си колежки от „Спайс гърлс“ по време на концертите на групата на стадион „Уембли“ в Лондон, съобщава „Контакт мюзик“.

bnt avatar logo
от БГНЕС
15:12, 28.04.2019
Чете се за: 00:29 мин.
Още
виктория бекъм излезе една сцена бившите колежки спайс гърлс

Бившата певица и настоящ моден дизайнер вече отказа възможността да пее заедно с Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Халиуел по време на дългоочакваното им турне. Въпреки това, Виктория се е съгласила да застане на една сцена с момичетата по време на един от концертите им в британската столица през юни.

Източник, близък до г-жа Бекъм заяви, че по всяка вероятност това ще се случи по време на втория концерт на Уембли на 14 юни. Не е ясно обаче каква роля точно ще изпълнява Виктория.

Новината за появата на Виктория Бекъм дойде малко след като колежката й – Ема Бънтън заяви, че тя никога не е очаквала Пош спайс да се включи в турнето. Певицата ясно заяви, че след общата им поява по време на церемонията по закриването на Олимпийските игри през 2012 г., Виктория била категорична, че иска да продължи напред и да се разграничи от времето, прекарано с групата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ансамбълът по художествена гимнастика спечели злато в Баку
Ансамбълът по художествена гимнастика спечели злато в Баку
Враца посрещна Великден с гигантски козунак
Враца посрещна Великден с гигантски козунак