НОВИНИ

ВМА с нови линейки и регистратура от дарения на пациенти

Военномедицинската академия днес представи финансовите си отчети. Според тях дълговете на болницата от 37 милиона през миналата година са стопени на 18. От военната болница днес се похвалиха и с нова регистратура, три нови линейки и 4 автомобила.

Мария Чернева
от Мария Чернева
22:08, 26.10.2017
Чете се за: 00:24 мин.
Още

Събитието беше отбелязано като извънредно, защото новите придобивки са реализирани с дарения на благодарни пациенти. Придобивки, по думите на здравния министър, които са спечелени с много почтенност.

Регистратурата на поликлиниката е с електронна система на обслужване и повикване, и не са налага пациентите да стоят на опашки.

полк. проф. д-р Венцислав Мутафчийски, началник на ВМА: Преди, повечето от вас знаят какви бяха регистратурите, от затворен тип, стоят клети хора на опашка, припадат понеделник и вторник, което беше изключително несправедливо към нашите пациенти.
проф. д-р Николай Петров, министър на здравеопазването: Автомобилите, които ще видим след малко, са наистина изцяло дело на дарители и този път е похвален и добър това е отношение на хората към вас.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Независимото кино идва в София
Независимото кино идва в София
Две площадки ще бъдат изградени на депото за твърди битови отпадъци в с. Братово
Две площадки ще бъдат изградени на депото за твърди битови отпадъци в с. Братово