ВМА с нови линейки и регистратура от дарения на пациенти

Военномедицинската академия днес представи финансовите си отчети. Според тях дълговете на болницата от 37 милиона през миналата година са стопени на 18. От военната болница днес се похвалиха и с нова регистратура, три нови линейки и 4 автомобила.

Мария Чернева
от Мария Чернева
преди 2 години
Чете се за: 00:24 мин.
Животът

Събитието беше отбелязано като извънредно, защото новите придобивки са реализирани с дарения на благодарни пациенти. Придобивки, по думите на здравния министър, които са спечелени с много почтенност.

Регистратурата на поликлиниката е с електронна система на обслужване и повикване, и не са налага пациентите да стоят на опашки.

полк. проф. д-р Венцислав Мутафчийски, началник на ВМА: Преди, повечето от вас знаят какви бяха регистратурите, от затворен тип, стоят клети хора на опашка, припадат понеделник и вторник, което беше изключително несправедливо към нашите пациенти.
проф. д-р Николай Петров, министър на здравеопазването: Автомобилите, които ще видим след малко, са наистина изцяло дело на дарители и този път е похвален и добър това е отношение на хората към вас.
Топ 24
Най-четени