НОВИНИ

Волен Сидеров: Нашето мнение за Истанбулската конвенция беше много важно

В управляващата коалиция мнението на патриотите относно Истанбулската конвенвенция е било много важно. Това заяви в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" лидерът на Атака Волен Сидеров. Сидеров допълни, че е доволен от решението на ГЕРБ да отложат гласуването на конвенцията. Според лидера на Атака в Европарламента и в Европа има течения, които оказват натиск да бъдат приети еднополови бракове.

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов
09:39, 11.02.2018
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Сидеров опроверга информацията да е имало тайна среща между шефа на парламентарната група на ГЕРБ и Валери Симеонов, на която да са правени договорки да се изтеглят депутати на НФСБ, за да да се ратифицира конвенцията с гласовете на ДПС и ГЕРБ.


Волен Сидеров, лидер на Атака: Не мога да допусна, че тайни договорки ще накарат Симеонов да изтегли своите хора. Ако това се случи, първо аз не мога да бъде председател на такава група, второ - ще предложа за изключване тези, които са се обявили срещу вече решение на групата да отхвърлим конвенцията. Това ще е скандал и катаклизъм, който не бих искал да става. Нямаме нужда от конвенции, които да фокусират върху определен вид насилие насилие. Насилието е насилие над жени, деца, мъже... няма значение. Домашното насилие също се обхваща от българския Наказателен кодекс.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Православната църква отбелязва Месни заговезни
Православната църква отбелязва Месни заговезни
Как се изучава Военно обучение?
Как се изучава Военно обучение?