НОВИНИ

Волен Сидеров: Не съм сигурен, че искам да бъда отново депутат

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров подметна, че може би няма да бъде депутат в следващия парламент. По думите му в Народното събрание няма идеен сблъсък, а само маса от хора.

bnt avatar logo
от БНТ
19:14, 27.01.2017
Чете се за: 00:51 мин.
У нас
Волен Сидеров, председател на "Атака": Не съм сигурен, че искам да продължвам да бъда в Народното събрание, тъй като там много неща си загубиха смисъла. Там няма идеен сблъсък, няма разговор за идеи. Там има вече една маса от хора, подбрана по клиентелистки принцип. Когато няма разговор за идеи, това вече не е политическо пространство.

За коалицията "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО" Волен Сидеров заяви, че е положил лично усилие за създаването ѝ.

Волен Сидеров, председател на "Атака": Доволен съм от това, продължаваме напред и съм сигурен, че успехът ще бъде добър, въпреки че и медии, и коментатори се правят, че няма такъв феномен. Всъщност "Обединените патриоти" са трета политическа сила, за първи път ДПС не е балансьор. Смятам, че Патриотите трябва да бъдат управляващи и може би в комбинация с други формации, които ги наричат несистемни. Може да се получи изненада такава, каквато виждаме в някои европейски държави. Има тенденция и хората се стремят да гласуват за несистемни формации. Очевидно са им омръзнали тези системни играчи - ГЕРБ, БСП и ДПС, тъй като те са доказали, че служат само на едно - колониалното поробване на България.
За новоизбрания президент Волен Сидеров каза, че тепърва трябва да се доказва. В момента може да направи няколко полезни неща.

Волен Сидеров, председател на "Атака": Да сложи вето върху Закона за концесиите, да преименува връх Мусала и да инициира референдум дали в България трябва да има чужди американски военни бази безплатни, или не. Нека да се произнесе народът.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мартин Димитров: Обществото има нужда от нова дясна алтернатива
Мартин Димитров: Обществото има нужда от нова дясна алтернатива
Ще строят параклис-мавзолей на загиналите в Първата световна война
Ще строят параклис-мавзолей на загиналите в Първата световна война