НОВИНИ

Волен Сидеров: София – това са хората

Ако бъда кмет на София, ще спра гей парада, който налага философия, чужда на българската нация. Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в предаването „Още от деня“.

bnt avatar logo
от БНТ
19:23, 13.09.2019
Чете се за: 00:42 мин.
У нас

Той припомни, че тази година от "Атака" са спрели гей шествието да не осквернява по пътя си паметника на Васил Левски. И беше категоричен, че ако стане кмет на София, тези шествия вече няма да се провеждат в центъра на града, тъй като не влияят добре на децата.

На въпрос това ли е единствената амбиция да стане кмет на София Волен Сидеров отговори: „Малка ли е тази амбиция. Моралните проблеми не са ли проблем. Да унищожаваш семейните ценности – това не е ли проблем и заличаване на нацията. Ние сме водещи в Европа по брой на абортите. Ние намаляваме като нация, демографски се сриваме“.

София – това са хората. Трябва да се направи ревизия на бюджета. Трябва да се види тези близо 2 млрд. лв. за какво се харчат. София не е центърът, а преди всичко жилищните квартали, каза Сидеров.

Инициативен комитет ще издигне лидера на "Атака" Волен Сидеров за кандидат за кмет на София. „Кандидатурата ми не е издигната от инициативен комитет в смисъла на изборите, а това е гражданска инициативна група, която предлага аз да се явя за кмет, тъй като досега не беше ясно. След едно мое вчерашно интервю се получи в медиите внушение, че аз няма да излизам за кмет или че въобще от „Атака“ няма да имаме кандидат за кмет“.

Гледайте целия разговор във видеото!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ДПС предлага промени в закона за шума
ДПС предлага промени в закона за шума
ЕС ще уеднакви законодателството си за криптовалутите
ЕС ще уеднакви законодателството си за криптовалутите