НОВИНИ

Временна организация на движение във Варна заради ремонта на бул. „Левски"

Временна организация на движение ще бъде въведена в два участъка по ул. „Ян Палах“ заради ремонта на бул. Васил Левски” във Варна. През следващата седмица започват строителните дейности за изграждането на пътния участък от ул. „Подвис“ до ул. „Зюмбюл“, а организацията за преминаване ще е на два етапа.

БНТ2-Варна
от БНТ2-Варна
10:45, 05.11.2017
Чете се за: 00:22 мин.
У нас

При първия, лентите за движение в двете посоки по булеварда ще останат почти без промяна - две ленти в посока ул. “Прилеп“ и една лента в посока „Златни пясъци“. Движението към ул. “Брегалница“ ще е затворено поради изграждането на водопровод, а след това и на новото пътно платно.

При втория етап движението ще се прехвърли в изградения участък на булеварда, като разминаването ще е с по една лента в посока. Участъкът е с дължина 300 метра, след което ще се влива в съществуващото пътно платно. Подходът към ул. “Брегалница“ ще бъде прекъснат до приключване на строителството в участъка. Маршрутите, както и спирките на градския транспорт, остават непроменени за времето на строителните дейности в този участък.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тръмп изрази очакване да се срещне с Путин
Тръмп изрази очакване да се срещне с Путин
Ренесансът на виниловите грамофонни плочи
Ренесансът на виниловите грамофонни плочи