COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Временно спират водоснабдяването в някои части на София утре

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска.

от БНТ
10:01, 08.04.2019
Чете се за: 00:59 мин.
У нас
Временно спират водоснабдяването в някои части на София утре

На 09 април 2019 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Галичица“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Якубица“ от ул. „Кораб планина“ до бул. „Джеймс Баучър“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Якубица“ ъгъла с ул. „Минзухар“.

На 09 април 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Васил Левски“ с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Васил Левски“, ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Миньорска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 09 април 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Борова гора“ с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

yл. „Борова гора“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Калурегица“ ъгъла с ул. „Борова гора“.

На 09 април 2019 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Евлоги Тодоров“ с. Локорско, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Кирил Банов“, ул. „Евлоги Тодоров“, ул. „Георги Зозов“, ул. „Илия Манов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Евлоги Тодоров“ ъгъла с ул. „Кирил Банов“.

На 09 април 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Клен“ вилна зона „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Клен
Топ 24
Най-четени
На ГКПП "Калотина" има стая за изолация заради коронавируса
На ГКПП "Калотина" има стая за изолация заради коронавируса
Отвъд границите: Мария Н. Ангелова и песента на цикадите
"Отвъд границите": Мария Н. Ангелова и песента на цикадите