НОВИНИ

Въздушният ресторант на Морската гара във Варна отново работи

Административния съд във Варна отмени със свое решение незабавното запечатване на въздушния ресторант “Вечеря в небето”, съобщиха представители на заведението. От днес ресторантът работи. Припомняме, че инспектори от приходната агенция във Варна затвориха за седмица атракцията, след като не получиха касов бон за 150 лева, платени от тях в ролята им на мними клиенти.

БНТ2-Варна
от БНТ2-Варна Даниела Цекова
18:30, 17.08.2017
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

Атрактивното заведение беше запечатано на 15 август. Тогава на собствениците е връчена заповед за принудителна административна мярка с мотив-неиздаден касов бон. Денят на акцията е празничен и почивен за варненци.

Иван Йотов - изпълнителен директор на въздушния ресторант: ”Следователно ние не можахме да упражним тридневният си срок за обжалване на самия документ, който получихме, и по този начин трябваше да върнем парите на всички хора, които бяха закупили билети, и същевременно отменихме други събития, които вече бяхме планирали, корпоративни и за на това беше много тежък удар.”

Всички гости на въздушният ресторант, чиито резервации са били провалени поради затварянето на обекта, ще бъдат обезщетени.

Иван Йотов - изпълнителен директор на въздушния ресторант: “Вече сумите са изплатени на по-голямата част от гостите, които са заплатили билетите си за 15-и, а в момента сме в процес на дообезщетяване на всички останали, които не са се свързали с нас или не можем да достигнем до тях, за да възстановим сумите, които сме получили.”

Юристите на българският клон на компанията вече работят по всички изискани документи, за да докажат невинността си, каза още управителят Йотов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бисер Петков: Няма да се правят нови промени в пенсионната система
Бисер Петков: Няма да се правят нови промени в пенсионната система
​Микробус се вряза в група хора в Барселона, има ранени
​Микробус се вряза в група хора в Барселона, има ранени